phone icon

010 - 292 14 21

phone icon

info@nb-promotions.nl

NB Promotions, het bedrijf in Rotterdam voor promotie, callcenter en planning

Promotie

Promotie zijn alle factoren die van invloed zijn op communicatie en het bereiken van de doelgroep. Kortweg boodschap-doelgroep-doel-medium.

Binnen uw planaanpak komt dan al snel het medium naar voren en als het gaat om het promoten (onder de aandacht brengen van uw dienst of product) dan bent u bij NBPromotions aan het juiste adres.

Wij werken met zeer gemotiveerd en goed opgeleid en getrainde samenwerkers. Zij zijn in staat om op professionele wijze hoge scores te behalen en uw boodschap met een grote beklijving over te brengen.

Ook regelen wij bijvoorbeeld passende kledij, standplaatsvergunningen of ontheffingen bij overheid, gemeente en/of politie. Onze medewerkers zijn immers het professionele verlengstuk van uw organisatie!

NBPromotion promotie advies

Advies

Onze diensten bestaan niet alleen uit professionele uitvoering maar wij gaan ook graag met u rond de tafel om onze jarenlange kennis met u te delen. Daag ons uit om een bijdrage te leveren aan de conceptontwikkeling. Door onze ervaring van bijna 25 jaar weten wij exact de do’s en don’ts van het betere promotiewerk. We wachten op uw uitnodiging om, geheel vrijblijvend, van gedachte te wisselen om uw dienst of product sterk onder de aandacht te brengen van uw klanten.

Portfolio

Onze klanten variëren van groot tot klein, van overheid tot stichting, van winkelier tot beursorganisator.

Enkele voorbeelden zijn:
Stichting batterijen: met 120 hostessen door het land de nationale ophaaldag invulling geven. AD Nieuwsmedia: Evenementen zoals Concert at Sea, ABN AMRO Tennistoernooi, lezersacties en adverteerdersbijeenkomsten.

Continue winkelpromotie bij Alexandrium Rotterdam . Beursbezetting, nationaal en internationaal voor Ahoy Rotterdam, Viega Europa, Vervat Kampeer-en caravangroep, Lifestyle Dordrecht etc.

Consumenten- en zakelijke promoties voor Evides Waterbedrijf, Eneco, Feyenoord en andere bedrijven